Honor Magic 6 artık satışa hazır!

Honor, Magic 6 serisi akıllı telefonları üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Bu serinin en az dört model içermesi bekleniyor: Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate. Söylentilere göre Magic 6 serisi Ocak 2024’te tanıtılacak. Beklenen lansmandan önce, standart model Çin’deki 3C otoritesinden onay aldı.

Honor Magic 6‘nın “Bvlgari” kod adıyla anıldığı ve BVL-AN00 model numarasının Magic 6 ile ilişkilendirildiği bildiriliyor. Pro ve Ultimate modellerinin ise BVL-AN16 ve BVL-AN20 model numaralarına sahip olduğu söyleniyor. 3C sertifikası aldığı ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, Magic 6 cihazı sertifikayı almış durumda.

Honor Magic 6 artık satışa hazır!

Sertifika, Magic 6‘nın HN-110600C00 / HW-110600C02 güç adaptörü ile birlikte geleceğini ve bu adaptörün 66W hızlı şarjı destekleyeceğini ortaya koyuyor. Daha önce Magic 5, Magic 5 Pro ve Magic 5 Ultimate modellerinin de 66W şarj desteğiyle geldiğini hatırlatmakta fayda var. Pro ve Ultimate modelleri 50W kablosuz şarj desteği sunuyor. Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate’ın selefleri gibi aynı kablolu ve kablosuz şarj özelliklerini sunup sunmayacağı henüz bilinmiyor.

Magic 6 serisinin Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılacağı yoğun şekilde söyleniyor. Magic 6 serisinin bir inç OmniVision OV50K birincil kamera ile donatılacağı speküle ediliyor. Bu kamera ile OPPO Find X7 Pro, Vivo X100 Pro+ (veya Ultra) ve Xiaomi 14 Ultra gibi cihazlarla rekabet etmesi bekleniyor. Bu cihazların hepsi bir inç LYT-900 Sony kamera sensörüne sahip olacakları tahmin ediliyor. Magic 6‘nın ayrıca ekranında merkezi konumlandırılmış hap şeklinde bir kesik bulundurması ve uydu iletişimi desteği sunması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir