Fenomenlerde Soruşturma Derinleşiyor Mu? Murat Ağırel’den Tayyargiller İddiası!

Cumhuriyet yazarı Murat Ağırel, ‘Kara para işinde soruşturma derinleşiyor’ başlıklı yazısında bu hafta kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendiğini yazdı.

Yazısında Polat çiftinin tutuklanmasının ardından başlayan kara para ve dolandırıcılık operasyonlarında yeni gelişmeler yaşandığını söyleyen Ağırel, “Zaten 600 fenomen ile ilgili Ticaret Bakanlığı inceleme başlatmıştı. Şimdi inceleme derinleştirildi. Artık MASAK ve vergi müfettişleri de olaya müdahil oldu” dedi.

Polat çifti gibi lüks yaşamları ile dikkat çeken diğer Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında bir gelişme yaşanacağını yazan Ağırel şunları söyledi:

“Hatta yazımı yazarken bir gelişme yoktu ama ilk olarak Tayyar ve Özlem Öz çifti hakkında bir gelişme yaşanacağını duydum. Yazıyı baskıya girene kadar ilan edilirse şaşırmam. Sonrasında ise ismi kamuoyu tarafından bilinen diğer kişilere soruşturma başlayacağını öğrendim.

Tavsiyem (!), sakın “Noterden devir işlemlerini yaptım kurtuldum” diye düşünmeyin, siyasi bağlantılar kurarak veya bazı vakıf ve yöneticiler aracılığı ile birtakım girişimlerde bulunmayın. Bu girişimleriniz biliniyor ve duyuluyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir